Inställda simskolor på Eyrabadet i Örebro

Av på 23 september, 2013

Eyrabadet i Örebro tvingas nu ställa in alla simskolor under hösten 2013, som en följd av saneringsarbetet efter branden i augusti. Innan röksaneringen är klar går det inte att hålla badet öppet eller bedriva någon verksamhet i lokalerna.

Sedan branden i en bastu på Eyrabadet i augusti är hela anläggningen stängd, eftersom röksanering av lokalerna måste ske.

Saneringsarbetet har nu pågått en tid, men det är fortfarande svårt att veta exakt hur skadad anläggningen är. De delar som är mest drabbade av branden är badets omklädningsrum, gruppträningssalen och badet. Det innebär att ingen verksamhet kan bedrivas i badet för närvarande.

Samtliga simskolor hösten 2013 inställda
Vi har därför tyvärr tvingats ställa in samtliga simskolor under hösten 2013. Eyrabadets personal kontaktar alla som bokat in sig på simskola för hösten, både privat- och skolsimskolor.

– Det är jättetråkigt att vi inte kan genomföra simskolorna som planerat nu i höst, säger Elin Frank, platschef på Eyrabadet. Vår personal ringer runt till alla som bokat in sig på simskola för hösten, både privatsimskolor och skolsimskolor, för att informera om det som hänt. Vi kommer även att göra allt vi kan för att erbjuda samtliga drabbade en ny tid till våren.

Alternativ för dig som vill simma och träna
Du som har badkort kan under tiden Eyrabadet är stängt, istället bada på Brickebackens bad eller Hagabadet.

Tränar du på Actic, så hänvisar de till sina övriga anläggningar i Brickebackens bad, Hagabadet eller Kompassen.

Vi återkommer med mer information så snart vi vet när badet kan öppnas igen.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in