Jazzensemblen Isotope till Willboda i Spannarbooda

Av på 12 augusti, 2021

Efter att ha fått sätta kommatecken för musikevenemang på grund av pandemin har Willboda i Spannarboda nu kommit igång igen. Först ut är jazzensemblen Isotope som spelar lördag 11 september. Isotope är en jazzensemble som spelar ett axplock ur ”The Great American Songbook” – en lugn och stilla jazz som kan avnjutas av alla.

Alla biljetter måste förbokas. Priset är 150 kronor per person och betalas på plats vid konserttillfället via Swish eller kontant (jämna pengar). Biljettintäkten går oavkortat till bandet. Willboda gård ligger i Spannarboda mellan Lindesberg och Kolsva.

Willboda är en bergslagsgård med anor från 1700-talet. Det är idag en privatbostad. Björn och Malin Tångeberg arrangerar musikevenemang så ofta de har lust och möjlighet. Willboda ligger i Spannarboda utanför Lindesberg. 

“På grund av pandemin har vi inte haft några musikevenemang på Willboda på ett års tid. Det känns oerhört kul att få komma gång igen. Men det är fortsatt viktigt att vi tänker på smittorisker. Vi ser helst att du som besökare är vaccinerad eller använder munskydd. Vi följer givetvis folkhälsomyndighetens rekommendationer. På grund av riskerna med Covid-19 kommer vi bara att servera kaffe, te och något enkelt fikabröd. Detta ingår i priset för biljetten”, förklarar arrangörerna.

Isotope är en jazzensemble med klassisk sättning – Göran Lindén (gitarr), Ulf Lernhammar (tangenter), Holger Schellwat (trummor), Torbjörn Helander (kornett) och Michael Olsson (bas). Bandmedlemmarna har spelat många år tillsammans och har utvecklat en fin lyhörhet och musikalisk kommunikation.

» Mer information här «

Kultur | Länet
Örebronyheter

Källa: LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in