Jennifer Lopez släpper efterlängtat album och film

By on 28 november, 2023
Foto: Norman Jean Roy

Jennifer Lopez efterlängtade musikaliska äventyr THIS IS ME…NOW börjar med släppet av ett nytt fullängdsalbum och en film inspirerad av musiken den 16 februari 2024.

Releasen av ”This Is Me…Now”, Lopez första studioalbum på nästan ett decennium, firar jubileet av systeralbumet, ”This is Me…Then”, och avslutar en 20-årig resa. Skivan blandar sömlöst R&B, samtida pop och hiphop-beats, kombinerat med hennes karaktäristiska röst och är Jennifer Lopez mest ärliga och personliga hittills.

Den är skriven och exekutivt producerad av Jennifer Lopez och Rogét Chayed, tillsammans med Angel Lopez, Jeff ”Gitty” Gitelman, HitBoy, Tay Keith och INK bland andra,

”This Is Me…Now: The Film” är som inget du någonsin sett från Jennifer Lopez. En narrativt driven, intim, reflekterande, sexig, rolig, sagolik och mycket underhållande musikalisk och visuell omtolkning av hennes så offentligt granskade kärleksliv.

Tillsammans med regissören Dave Meyers skapar Lopez en genre-omdefinierande, fördjupad filmupplevelse: en extravagant visuell och ljudlig fest med imponerande koreografi, stjärnspäckade cameos, kostymer, scener och blockbustervärdiga visuella effekter.

Trots att det är en fantastiskt livlig anblick, är filmen i slutändan en varm hyllning till Jennifer Lopez resa mot läkning och eviga tro på lyckliga slut. Publiken kommer fascineras och lämna med hopp om att sann kärlek kan vara mer än en dröm.

Amazon MGM Studios kommer att släppa Nuyorican Productions ”This Is Me…Now: The Film” på Prime Video i mer än 240 territorier världen över. Nuyorican/BMG kommer att distribuera ”This Is Me…Now: The Album”.

”Can’t Get Enough”, den första singeln från albumet, kommer att släppas den 10 januari 2024 och finns idag tillgänglig för förhandsbokning alla streamingtjänster 

Kultur
Örebronyheter

Källa: Clap Your Hands

You must be logged in to post a comment Login