Johnossi tvingas flytta turnén igen

Av på 28 januari, 2021

Johnossi tvingas än en gång flytta sin turné, den här gången till hösten 2021. Detta på grund av läget i världen med de restriktioner som finns, det nya datumet för Frimin Salonger i Örebro blir 21 Oktober.

Turnén var från början tänkt till våren 2020. Flera av turnéns konserter i Sverige var på förhand slutsålda och biljetterna kommer gälla på höstens nya datum.

Tyvärr har den tidigare arrangören i Uppsala gått i konkurs. Därför gäller inte köpa biljetter där. Detta är väldigt tråkigt för alla som köpt biljetter i just Uppsala och vi beklagar verkligen. Men det är samtidigt inget som vi eller bandet överhuvudtaget kan påverka.

– Det kommer förmodligen inte som en överraskning att vi än en gång tvingas vi flytta fram vår turné. Det har varit ett jobbigt år men vi har försökt göra det bästa av situationen. För oss betyder det att skriva och spela in massor med ny musik. När turnén drar igång kommer det också ny musik från oss. Tills vi ses igen, ta det lugnt och ta hand om varandra. /John och Oskar

Köpt biljett gäller och alla biljettköpare kommer få detaljerad information via mejl.

I februari 2020 kom Johnossis sjätte album, ”Torch // Flame” En skiva fylld med John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bondes direkta och råa rock. Sedan dess har duon släppt “Wrecking Ball” och sin första låt på svenska “Eld // Ljus”. Bandet är i skrivande stund återigen i studion och jobbar på ny musik.

Johnossi består av John Engelbert (sång och gitarr) och Oskar ”Ossi” Bonde (trummor). De startade duon i Stockholm år 2004 och efter endast tre spelningar skrev de under sitt första skivkontrakt. 2005 släpptes deras självbetitlade debutalbum och sedan dess har de hunnit släppa ytterligare fyra album. Med deras erkänt explosiva liveshow har Johnossi genom hela sin karriär turnerat intensivt i främst Europa, men även i USA och Japan. Flera av duons album och singlar har sålt platina och de har blivit belönade med prestige-fyllda priser som en Grammis för ”Bästa grupp” (Grammisnominerade sju gånger) och två P3 Guld-statyetter för ”Bästa grupp” och ”Bästa Rock”. Låten ”What’s The Point” låg på Trackslistan i hela 25 veckor.

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: United Stage

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in