Lagerhaus introducerar faktura i butik för företagskunder

By on 6 oktober, 2023
Bild: Lagerhaus

Lagerhaus erbjuder sedan den 5 september företagsfaktura som en ny betallösning för företagskunder, denna tjänst har lanserats i både Sverige och Norge för att göra det enklare för företag att handla hos Lagerhaus.

Företagen har nu möjligheten att använda SVEA Faktura som betalsätt vid både självscanningskassor och bemannade kassor. Denna flexibilitet ger en smidig och anpassningsbar upplevelse när företagen köper inredning och dekorationer till sina arbetsplatser, gåvor till kunder och anställda eller produkter till evenemang. Lagerhaus erbjuder sedan tidigare samma möjlighet på e-handeln genom Klarna.

”För oss är det viktigt att förenkla och förbättra upplevelsen för våra företagskunder. Genom att erbjuda företagsfaktura som betalningsalternativ ger vi företagen större flexibilitet och en smidigare köpupplevelse.”, säger Maria Åkfors, Digital Chef på Lagerhaus.

Lagerhaus har en bred och prisvärd produktportfölj som passar en mängd olika stilar och behov. Med den nya betallösningen blir det nu enklare för företag att få tillgång till dessa produkter, samtidigt som den administrativa aspekten av inköpen förenklas.

Ekonomi
Örebronyheter

Källa: Lagerhaus

You must be logged in to post a comment Login