LindeDagen 2022 bjuder in utställare som vill visa det mesta av det bästa med Lindesberg

By on 9 november, 2021
Arkivbild

Efter två års ”pandemi-uppehåll” kommer LindeDagen att genomföras onsdag 18 maj 2022, meddelar arrangerande Lindesbergs Rotaryklubb: LindeDagen – en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg – bjuder nu in utställare till den sjätte upplagan av LindeDagen som kommer att invigas av landshövding Maria Larsson.

”LindeDagen har etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare – och en unik möjlighet för utställarna att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former”, skriver arrangerande Lindesbergs Rotaryklubb i inbjudan.

LindeDagen genomförs för sjätte gången onsdag 18 maj 2022 som börjar kl 16:00 och avslutas med underhållning kl 19:00. LindeDagen är en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg – som en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i. 

Företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun – välkomna att presentera era verksamheter för nya målgrupper under trivsamma former: ”Tillsammans presenterar vi det mesta av det bästa med Lindesberg”, skriver Lindesbergs Rotaryklubb i inbjudan:

När: Onsdag 18 maj 2022 kl 16-20

Var: Efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg

Vad: En unik möjlighet för utställarna att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former

Örebro län | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login