Lisa Miskovsky släpper ny singel

By on 14 november, 2022

↑↑ Lisa Miskovsky – Jag som vann (Official Music Video) ↑↑

Lisa Miskovsky är aktuell med nytt material – och för första gången skriver och sjunger hon på svenska, 11 november släpptes singeln ”Jag som vann”.

Efter den spännande semifinalen i Melodifestivalen 2022 för Lisa Miskovsky, klättrade låten ’Best to Come’ raskt upp på Spotifys spellistor, singeln spelades flitigt på radio (RIX FM, P4, Mix Megapol m.fl), hamnat högt upp på Svensktoppen. 

Nu följer Lisa upp vårens succé samt den efterföljande sommarturnén med en EP på svenska!

På EP:n samarbetar Lisa bl. a. med prisade textförfattaren Annika Norlin (Säkert, Hello Saferide).

Första smakprovet är singeln ’Jag som vann’ där Annika skrivit en svensk till låten ’Best to Come’ som sedan spelats in i en mer avskalad version.

– Idén till den svenska ep:n har funnits där länge och nu har jag nog nått fram musikaliskt där jag vill vara… att skriva på svenska är spännande, nytt för mig och lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt, berättar Lisa. Att få skriva med Annika Norlin är en ynnest och hennes tankar om vardagen är både roliga och vackra. Ep:n tar mig tillbaka till mina rötter i det enkla och nakna, det blir även en ingång till fullängdaren som jag planerar släppa hösten 2023.

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa MTA Productions

You must be logged in to post a comment Login