Lokalt | Harrys har skrivit avtal med Menigo Foodservice AB

By on 10 juni, 2016
Från vänster Oscar Uhrström Menigo, My Hillvesson Bohman Harrys, Niclas Möller Harrys och Daniel Nordling Menigo.

Harrys har skrivit avtal med Menigo Foodservice AB, avtalet som löper på i tre år innebär att Menigo blir Harrys huvudsakliga helhetsleverantör från 2017.

”Vi uppfattar Menigo som en mycket professionell, kompetent och proaktiv helhetsleverantör, och vi är övertygade om att de kommer kunna bidra till att göra vår kedja ännu mer konkurrenskraftig”, säger My Hillvesson Bohman, Inköpschef på Harrys.

”Det varma välkomnandet vi alltid möts av på Harrys känns alltid personligt och genuint. Kulturen och värderingarna mellan våra två företag stämmer väldigt väl överens” säger Oscar Uhrström, affärsområdesdirektör privata på Menigo.

Harrys har idag verksamhet på ett 40-tal orter i Sverige och har en kraftig tillväxtstrategi där målet är ett 50-tal restauranger under kommande år . I juni 2014 lanserades det nya Harrys-konceptet, som idag finns på ett tio tal orter runt om i Sverige. I det nya konceptet tydliggörs krogkedjans historia i allt från maten till inredningen.

”Vi ser så klart fram emot att inleda och utveckla det här samarbetet med Menigo som vi tycker är rätt partner för oss och vårt framtida koncept,” säger Niclas Möller, VD på Harrys.

”Vi är väldigt glada och entusiastiska över vårt samarbete med Harrys. Vi börjar redan nu planeringen för starten 2017 och ser fram emot många års samarbete tillsammans,” avslutar Oscar Uhrström, affärsområdesdirektör privata på Menigo.

Ekonomi | Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login