Lokalt | Per Holknekt stöttar Splitgrids tillväxtresa

By on 9 maj, 2016

Välkände entreprenören och modedesignern Per Holknekt tas in som expert på Inkubera, på tisdag kommer han till Örebro för att stötta Inkuberabolaget Splitgrids tillväxtresa.

Det ska bli inspirerande och roligt. Och kul att få feedback på vår produkt av en person med riktigt bred retailbakgrund, säger Göran Eriksson, VD på Splitgrid. 

Per Holknekt är skateboardproffset som blev framgångsrik entreprenör. Efter tillväxtresor med modevarumärken som Svea och internationellt framgångsrika Odd Molly är han idag bland annat föreläsare och konsult för olika varumärkens marknadsutveckling. Göran Eriksson tror hans stora erfarenheter kommer att bli nyttiga för Splitgrid.

Jag hoppas att vi bland annat kan prata om lanseringsidéer, hur vi kan snabba på vår process och nya retailstrukturer som blir möjliga med vår produkt, säger Göran Eriksson.

Företaget Splitgrid nominerades tidigare i år för Årets Innovation i Örebro län. Bolagets betalsystem ger butiker och leverantörer möjlighet till ökad omsättning och förbättrad lönsamhet genom att säkerställa betalningsflödet.

Inkuberas VD Mikael Melitshenko menar att mötet med Per Holknekt är en bekräftelse på innovationens styrka.

Vi anlitar de bästa affärscoacherna och experterna för våra portföljföretag, och Per Holknekt är ett lysande exempel på detta. Jag är övertygad om att vi kommer att få ett kreativt och givande möte mellan Per Holknekt och Splitgrid, säger Mikael Melitshenko.

Ekonomi | Lokalt
Örebronyheter

Foto: Splitgrid är Göran Eriksson (VD), Erik Nygren (Ordf) samt Jonas Forsman (CTO).

Foto: Backastudios.se

You must be logged in to post a comment Login