Lokalt | Unga mammor och pappor firar 25 år

By on 13 juni, 2016

Örebro kommuns verksamhet Unga mammor och pappor har nu funnits i 25 år. Vi firar detta genom att bjuda in till öppet hus för alla som deltagit i verksamheten genom åren.

Tid och plats
Torsdagen den 16 juni kl. 14–18
Fabriksgatan 5, Örebro

Många har hört av sig på Facebook för att tacka för det stöd de fick när de var unga och fick sitt första barn. Det blir kul att mötas och prata minnen och se hur många barn man känner igen, säger Annett Lüpke, kurator.

Vid öppet hus kan alla som vill komma hit och sitta ner en stund, prata minnen, äta tårta och varför inte träffa en clown!

Om verksamheten
Unga mammor och pappor är Örebro kommuns verksamhet för tonåringar som väntar eller redan har fått barn. Här kan du träffa och lära känna andra tonårsföräldrar. Vi erbjuder föräldragrupper inför och efter förlossning och hittar på olika aktiviteter tillsammans. Alla deltagare är med och utformar innehållet efter sina behov och önskemål.

Här finns två kuratorer som kan ge råd och stöd vid behov. Du får även möjlighet att fortsätta eller starta upp studier tillsammans med gymnasieskolan och Komvux under din föräldraledighet.

Unga mammor och pappor är en öppen verksamhet – ingen anmälan, inskrivning eller avgift.

Hälsa | Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login