Mållöst för Örebro SK mot Mjällby AIF

By on 29 november, 2021

Under måndagen åkte Örebro SK till Mjällby för att ta sig an Mjällby AIF i den 29 omgången av Allsvenskan 2021.

Örebro som redan är klara för Superettan hade bara äran att spela för och att hålla sig borta från jumbo platsen. Mjällby å andra sidan var klara för nytt allsvenskt kontrakt och hade även de bara äran att spela för och möjligheten att gå om Häcken till en tionde plats.

Den första halvlek blev en blek historia där det inte kändes som om något av lagen ville spela matchen och Örebro minst av den, den ende i bortalaget som såg ut att vilja spela boll var Ahmed Yasin som faktiskt såg ut att vilja vara där. Annars var det Mjällby som skötte det mesta av spelet i den första halvleken som slutade 0-0.

Andra halvlek började ganska segt även om båda lagen spelade upp sig lite och framför allt Mjällby fick till några chanser som ändå inte resulterade. Örebro jobbade sig sakta men säkert in i matchen men det blev en ganska chansfattig halvlek där duellspelet får vara det som gjorde den uthärdlig.

Det här var ingen fotbollsmatch som går till historieböckerna och den enda spelare jag tycker gör en okej match för Örebro var målvakten Bobby Allain som fick göra ett par snygga räddningar.

Nästa match spelar Örebro SK på Lördag den 4 December hemma på Behrn Arena mot IF Elfsborg.