Måns Möller “Testar skämt” på miniturné kommer till Örebro

By on 12 oktober, 2021

På Lördag den 16 oktober har Måns Möller premiär för sin turné i miniformat ”Måns Möller testar skämt”, under ett flertal provföreställningar under hösten runt om i Sverige kommer Måns att för första gången sen innan pandemin möta sin publik för att göra ett stopp i Örebro på Kulturhuset Lördag 30 Oktober 2021.

…………….

I föreställningen “Testar skämt” testar Måns sina skämt som slutligen kommer att utgöra en del av hans kommande föreställning.

”Vänner! Jag saknar er. Saknar känslan av att stå bakom ridån – höra bubblet i teatersalongen. Jag vill höra era skratt igen, och jag behöver själv skratta igen. Och nu – äntligen – skall jag ge mig ut och göra några provföreställningar!

Jag har en hel byrålåda full med skämt jag skrivit under de senaste 2 åren. Vad är kul? Vad är helt värdelöst och vad är jättejättekul? Det är era skratt, burop, och/eller applåder som avgör. Det är det fina med standup comedy – man får direktrespons. Det är live.

Jag kommer berätta lite om mina senaste projekt (till exempel blev jag ju, tillsammans med min kompis Christer Skog, först i världen med att ha åkt 10 Vasalopp i rad) och passar på att visa lite filmsnuttar och bilder med min gamla projektor. Det blir lite allt möjligt, lite skratt, lite feel-good – ja, ni fattar läget!

Som jag längtar – som jag saknar er! Nu kör vi – varmt välkomna!!” – Måns Möller

…………….

Missa inte när Måns Möller kommer till Örebro och Kulturhuset Lördag 30 Oktober 2021.

» Mer information här «

Nöje | Örebro Kulturhuset
Örebronyheter

Källa PR&BEYOND

You must be logged in to post a comment Login