Molly Hammar släpper ”I fönstret på andra sidan gatan”

By on 15 januari, 2024
Bild: Universal Music

I fönstret på andra sidan gatan (Anteckningar från Molly Hammar).

Juni:
Idag är en sån där dag igen, orden bara flödar och blir till texter, texter som blir till nya låtar. Jag har haft så mycket inom mig som jag bara måste få ur mig, skriva ner. Det är anteckningar över allt i lägenheten, små lappar. Det känns som dom renaste texterna jag skrivit, kanske för att jag svävat mellan lycka och sorg på samma gång, kanske för att jag skrivit dom i hemlighet utan att någon vetat om. Bara jag har vetat.

September:
Jag bestämde mig för att äntligen våga visa idén jag hållit hemlig. Sjöng idén på I Fönstret på andra sidan gatan för Pontus Persson och Petter Tarland i studion och dom älskade låten så tillsammans la vi dom sista pusselbitarna, nu är det en färdig låt som Pontus även producerade. Jag tror jag är redo nu!

Januari:
Jag har berättat för folk i min närhet att det finns nya låtar på svenska och att jag är redo för att släppa dom nu. Det känns så fint att äntligen få dela med mig av mina innersta tankar och känslor. Undra vad folk kommer säga? Kommer någon kunna känna igen sig och relatera? Jag hoppas verkligen det <3

”I Fönstret På Andra Sidan Gatan” släpptes fredag 12 januari 2024.

Molly Hammar – I Fönstret På Andra Sidan Gatan (Lyric Video)

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login