Nattens händelser från Polisen

Av på 12 mars, 2022
Arkivbild

Det har varit en rätt lugn natt i länet. Nedan följer några händelser som polisen har arbetat med

Rattfylleri, Lindesberg 220312 klockan 00:18

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i centrum. Mannen är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.


Knivlagen, Örebro 220312 klockan 01.29

Två män är misstänkta för brott mot knivlagen efter att en polispatrull stoppat den bil som de färdades i. Stoppet skedde i Brickeberg och de båda männen, som är i 25- och 35-årsåldern, var passagerare i den stoppade bilen. Knivarna är tagna i beslag.


Misshandel, Karlskoga 220312 klockan 01.40

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 20-årsåldern på en restaurang i Rävåsen. Mannen är också misstänkt för sexuellt ofredande mot kvinnan. Polisen har hållit förhör med de båda personerna. Ingen person blev frihetsberövad. Kvinnan behövde inte uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.


Vapenlagen, Örebro 220312 klockan 04.07

Polisen har varit på en adress på Fabriksgatan med anledning av att en person har uppgett att det stod en beväpnad och maskerad person på en innergård. Polisen har sökt på platsen, bland annat med en hundpatrull, utan att hitta någon misstänkt person. Polisen skriver en anmälan om vapenbrott för att kunna utreda händelsen ordentligt.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in