Nattens händelser från Polisen

Av på 1 april, 2022

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.55

Patrull stoppar ett fordon för kontroll vid Bromsplan och föraren, en man i 20-årsåldern, blir i samband med kontrollen misstänkt för rattfylleri.


23.33

En patrull blir kallad till en adress på Söder i Örebro med anledning av att en anmälare hört något som denne uppfattar som ett eventuellt bråk. På plats blir en man i 40-årsåldern omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer samtidigt som han också blir misstänkt för att ha misshandlat en man i 30-årsåldern.


00.28

Det kommer in samtal gällande en förare i Almby som kan misstänkas för trafikbrott och en patrull upptäcker bilen och kan stoppa den. Föraren, en man i 45-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning och mannens körkort blir omhändertaget.


02.02

En anmälare hör av sig efter att denne noterat hur några personer setts försöka slanga bränsle från en grävmaskin i Adolfsberg. Patrull kan stoppa ett fordon som två kvinnor i övre tonåren färdas i. Man påträffar föremål som tros kan ha använts vid slangning och de är nu misstänkta för försök till stöld.


03.50

Det upprättas en anmälan om stöld genom inbrott efter att någon gjort sönder en ruta och tagit sig in i en skola i Brickeberg. Det är oklart vad som försvunnit.


Kumla

05.12

Ett fordon kör in i mitträcket på E20 i Sickelsta. Föraren ska ha fått punktering på bilen och tappat kontrollen på bilen. Det ska inte ha blivit några personskador i samband med olyckan men bilen behövde bärgas från platsen.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in