Nattens händelser från Polisen

By on 18 oktober, 2022
Arkivbild

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat.

Hemfridsbrott, Örebro kl. 23.07

En man i 25-årsåldern är misstänkt för brott efter att ha tagit sig in genom ett öppet fönster till en person som han känner, en kvinna i 20-årsåldern. Polisen har varit på plats och mannen blev avlägsnad från platsen. Ingen person kom till fysisk skadad.


Stöld/inbrott, Örebro kl. 00.08

En eller flera personer har brutit sig in i ett parkerat fordon på Norr. Bilägaren upptäckte detta och följde efter en person men personen lyckades försvinna. Flera patruller har letat i området utan att hitta någon misstänkt. Man skriver en anmälan om försök till stöld.


Narkotikabrott, Karlskoga kl. 00.25

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav efter att en patrull har hittat misstänkt narkotika på mannen vid en kontroll i Sandviken.


Narkotikabrott, Lindesberg kl. 01.53

Två personer är misstänkta för brott i Storå. Polisen har varit på plats i en bostad efter att det har kommit samtal om en högljudd fest. En kvinna i 40-årsåldern och en man i 20-årsåldern får åka med för provtagning.


Rattfylleri, Örebro kl. 02.17

En bilist, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Sörby. Kvinnan fick åka med för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.


Utöver detta har vi hanterat 9 viltolyckor utan personskada, 2 trafikbrott och vi har kontrollerat 7 personer eller fordon.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login