Nattens händelser från polisen

By on 22 maj, 2024
Arkivbild

Nedan följer ett urval av de ärenden som polisen har hanterat under kvällen/natten fram till onsdag morgon.


Örebro – 22.26

En patrull kallas till en livsmedelsbutik på norr i Örebro med anledning av att en man ska ha betett sig hotfullt mot personalen. Mannen lämnade butiken och ingen person ska ha blivit skadad. Polisen har sökt av i närområdet utan att kunna påträffa den misstänkta mannen men det skrivs en anmälan om ofredande.

..

Örebro – 23.03

En man i 25-årsåldern blir påkommen efter att ha tagit varor och sedan passerat sista betalningsmöjligheten i en butik på väster. Mannen blir misstänkt för ringa stöld.

..

Örebro – 00.42

Polisen kontrollerar en man i 40-årsåldern på söder i Örebro och mannen blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.


Lindesberg – 01.54

Det skrivs en anmälan om stöld efter att några personer har setts slanga diesel från en lastbil i Torphyttan.

..

Lindesberg – 02.35

I samband med en kontroll uppstår misstankar om att föraren till en bil är narkotikapåverkad. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, får följa med för provtagning och en analys av det får visa om hon haft något olagligt i kroppen.


Degerfors – 22.12

Polisen kallas till Bruket med anledning av att flera personer bråkar med varandra utomhus. En man i 20-årsåldern kan gripas och är misstänkt för grov misshandel och han blev senare under natten även anhållen.

Örebro/Örebro län
Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login