Nu över 3 000 beställda förmånscyklar

By on 28 mars, 2019

Örebro kommuns erbjudande om förmånscyklar till tillsvidareanställda fortsätter att väcka stort intresse. Under vårens beställningsperiod passerades otroliga 3 000 beställda förmånscyklar.

Vårens beställningsperiod resulterade i 274 beställda förmånscyklar, av dem var hela 57 procent elcyklar. Totalt sedan starten i juni 2017 har kommunens samarbetspartner Ecochange levererat 3030 förmånscyklar till Örebro.

Vi hade stora förhoppningar på cykelstaden Örebro redan från starten, men den här responsen har passerat alla tänkbara gränser. Ni gör ett fantastiskt jobb med att lyfta fördelarna med cykling här i Örebro, säger Richard Claesson, affärsområdeschef på Ecochange.

– Det känns roligt att så många medarbetare valt att nyttja erbjudandet om förmånscykel, och att intresset verkar hålla i sig. Det här är femte gången vi går ut med erbjudandet och vi ser att andelen beställda elcyklar fortsätter att öka, säger Lena Larsson, HR-direktör på Örebro kommun.

Så här funkar det
Örebro kommun erbjuder alla sina drygt 10 500 tillsvidareanställda möjligheten att hyra en kvalitetscykel till ett förmånligt pris genom bruttolöneavdrag under tre år. Därefter väljer de om de vill köpa loss eller lämna tillbaka cykeln. Erbjudandet om förmånscyklar är ett samarbete med företaget Ecochange.

Lokalt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login