Ny tillförordnad lokalpolisområdeschef i Hallsberg

Av på 9 februari, 2021
Bild: Polisen

Den 15 februari tillträder Roberto Eid Forest som tillförordnad lokalpolisområdeschef i Hallsberg.

Roberto kommer närmast från ett uppdrag som tillförordnad chef för utredningssektionen i polisområde Dalarna. Hans karriär som polis sträcker sig 20 år tillbaks. Under dessa år har han hunnit med en rad olika uppdrag, bl.a. som utryckningspolis, hundförare och yttre befäl. Innan han blev tillförordnad chef för utredningssektionen jobbade han som gruppchef både inom yttre- och inre verksamhet och svarade som tillförordnad lokalpolisområdeschef i Örebro.

För Roberto var det självklart att ta sig ann tjänsten när han fick frågan.

– LPO Hallsberg består av duktiga och drivna kollegor. Problembilden spänner sig från glesbygdsproblematik till en mer storstadsproblematik – om än i mindre skala. Uppdraget inom ett lokalpolisområde är dessutom väldigt varierande vilket är stimulerande. 

Tillträder 15 februari
Roberto tillträder sin nya tjänst den 15 februari. Tjänsten som ordinarie lokalpolisområdeschef i Hallsberg kommer att utlysas under våren. Roberto ersätter Mats Scherp som från och med årsskiftet är tillförordnad lokalpolisområdeschef i Örebro. Jens Hedenborg har svarat som tillförordnad lokalpolisområdeschef i Hallsberg i väntan på att Roberto kommer på plats.

Länet | Hallsberg
Örebronyheter

Källa: Polisen

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in