Örebro SK tog en poäng mot Trelleborg

By on 17 juli, 2023

Under måndagen tog Örebro SK emot Trelleborgs FF hemma på Behrn Arena för den 14 omgången av Superettan 2023.

Örebro som saknade Noel Milleskog som gått till Djurgårdens FF och spelade oavgjort senast hemma mot Öster. Trelleborg å andra sidan förlorade senast hemma mot Utsikten.

Det var Örebro som började den första halvleken bäst och skapade bra tryck mot Trelleborgs mål, hemmalaget dominerade faktiskt spelet under långa perioder. Det var först mot slutet av halvleken som Trelleborg fick vara med lite och spelet blev lite jämnare. Första halvleken slutade 0-0.

Även i den andra halvleken var det Örebro som förde spelet även om Trelleborg var lite frekventare besökare på Örebros planhalva. Hemmalaget producerade flera chanser men mot slutet av halvleken forcerade Trelleborg men inget av lagen lyckades göra mål och matchen slutade 0-0.

Det är åter uppenbart att Örebro saknar en målgörare, man skapar många bra målchanser men det finns ingen som kan få bollen i mål. Jag måste säga att det är oklart vem det är tänkt som skall göra målen i laget. Spelmässigt var dock matchen godkänd och vi får hoppas att man kan presentera en målgörare snart.

Nästa match spelar Örebro SK på lördag den 22 juli borta mot GIF Sundsvall.