Örebroare på tjänsteresa överraskades av miljonvinst på Lotto

By on 19 november, 2021
Arkivbild

Onsdagens Lottodragning ledde till en miljonvinst för sju rätt på Lotto 2, vinnaren var en örebroare på tjänsteresa som fick en överraskning när Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör ringde.

– Tankarna snurrar, säger vinnaren.

Sju rätta nummer på Lotto 2 vid onsdagens dragning gav en vinst på en miljon kronor. En rad med den rätta nummerkombinationen hade lämnats in hos Ica Maxi i Örebro. Spelet innehöll fem Lottorader med Joker till en kostnad av 40 kronor. Ägaren av den vinnande raden visade sig vara en örebroare i 50-årsåldern som befann sig på tjänsteresa när han fick beskedet.

– Vad roligt! Det är helt otroligt! Jag har spelat samma rader i säkert 15 års tid och inte velat bryta. Det kan ju faktiskt hända att man vinner stort och nu har jag gjort det, säger den överraskade vinnaren.

Mannen som överraskades av beskedet skulle börja med att ringa sin fru för att berätta nyheterna. Vinsten går troligen till både nytta och nöje.

– Först blir det säkert att betala av några lån, men sen blir det att hitta på något roligt för mig och min fru, berättar vinnaren.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe var den som fick överlämna vinstbeskedet.

– Kul att få överlämna så pass trevliga nyheter i höstmörkret! När vi närmar oss årets slut kan vi konstatera att Örebro varit lyckosamma i turspelen. Totalt har nu sex miljonvinster till ett totalt värde av drygt 16,4 miljoner kronor tillfallit Örebro, berättar vinnarkommunikatören.

Vinnaren från Örebro önskar vara anonym.

Rätt rad Lotto 2, onsdag 17 november 2021: 5 – 6 – 7 – 16 – 28 – 29 – 30

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Svenska Spel

You must be logged in to post a comment Login