Örebronyheter slås ihop med Örebroguiden

Av på 1 januari, 2021

Ändrade tider och vanor gör att vi måste göra om och minimiera så gott det går utan att tumma på utbudet i våra kanaler, därför lägger vi nu över verksamheten från Örebroguiden på Örebronyheter (orebronyheter.com).

På Örebronyheter kommer allt som har lagts ut på Örebroguiden att hamna, från och med idag Fredag 1 Januari 2021 styr vi trafiken dit.

Just för att det blir enklare för oss samt att våra läsare kommer att hitta allt om Örebro och mycket mer på ett och samma ställe, de kategorier som har lagts över är kultur, nöje, kalender, bildgallerier samt video.

Ändringen betyder helt enkelt att från och med idag Fredag 1 Januari 2021 kommer det inte att bli några mer nyheter som läggs ut på Örebroguiden, för att läsa artiklar inom Örebroguidens segment hittar man dem här på Örebronyheter (orebronyheter.com)!

Vi tackar alla våra besökare på Örebroguiden och hoppas att ni väljer att läsa vidare på Örebronyheter, Örebroguiden har funnits sedan 2004 som digitalt nöjesmagasin.

Vi har tagit beslutet att inte fortsätta verksamheten på Örebroguiden, ett beslut som känns en aning vemodigt men som är nödvändigt i en tid som denna.

Anders Olofsson, Nöje
Örebroguiden

 

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in