ÖSK tar emot Örgryte ikväll.

Av på 14 juni, 2013

Idag kommer det finbesök till Behrn Arena, det är den anrika klubben Örgryte som står för motståndet. Men idag spelar inte historia någon roll, klubben ligger precis över kvalsträcket.

Örebro SK toppar tabellen med 26 p, 3 mer än Gif Sundsvall och Falkenberg. Två lag som möttes i förra omgången där GIF vann och ÖSK kunde dra ifrån. Ikväll har hemmalaget chansen att dra ifrån ytligare ett par poäng.

Jag tror inte Örgryte kan besegra ÖSK. Hemmalaget är för starkt på Behrns konstgräs. Även om målskytte strular för ÖSK och att man ibland har svårt att kontrollera mittfältet så har inte Örgryte imponerat i årets superetta.

På ÖSK:s hemsida kan man bl.a läsa att laget går in i matchen med bra självförtroende efter bortasegern mot Landskrona. Men de har respekt för Örgryte, det är ett fysiskt starkt lag. Självklart tror man att ÖSK kommer vinna.

Och man ska inte underskatta sina motståndare, lyckas inte ÖSK få någon utdelning på sina målchanser och Örgryte kontrar in ett mål kan det sluta illa. Fast det är någon jag inte tror på då ÖSK haft en förmåga att vinna i år.

Bild: Arkivbild Örebronyheter

Martin Avedal - RedigerareMartin Avedal
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in