Petra Marklund på sommarturné kommer till Örebro

Av på 24 juni, 2021

Med färska albumet Frimärken och ett gnistrande band av klassiska hits åker en av landets mest folkära artister Petra Marklund ut på en efterlängtad sommarturné. Turnéstart blir det dagarna efter midsommar på vackra Tjolöholms slott i norra Halland.

Petra Marklunds musik har i över ett decennium fyllt dansgolv, konserthus och och våra finaste sommarscener. I juni släppte hon sitt sjunde album ”Frimärken” efter flera års tystnad.

”Den närmast psalmliknande pianoballaden och rofyllda öppningsspåret ”Frimärket”, en perfekt sommargospel att tonsätta sena juninätter med” – GöteborgsPosten

”En klockren och uppfriskande kontrast till popbranschens åldersnoja. Musiken är dessutom välgjord och Petra Marklund gör karriärens starkaste sånginsats” – Aftonbladet

Sommaren 2021 åker Petra Marklund på en efterlängtad turné över hela landet. Med allt från nya favoriter som ”Maneter” och ”Dom kallar mig för…” till klassiska ”Händerna mot himlen”.

”– Jag och mitt band är superglada över att vi ska få åka på turné och vi längtar efter att få träffa alla igen. På riktigt! Det bästa förutom att skriva musiken är ju att få åka till alla vackra guldställen och spela för min publik där”, säger Petra Marklund.

Petra Marklund kommer till Örebro  och Spelgården i Wadköping den 31 Juli  2021.

Kultur | Lokalt
Örebronyheter

Källa: United Stage

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in