Robbie Williams kommer till Sverige

By on 27 september, 2022
Bild: Live Nation

Robbie Williams åker ut på Europaturnén “XXV” för att fira 25 år som soloartist, arenaturnén sker i samband med hans senaste album med samma namn som släpptes för bara några veckor sedan.

Albumet innehåller hans allra största låtar och fansens favoriter från hans imponerande solokarriär. Den 1 mars 2023 ser vi äntligen Robbie Williams inta Avicii Arena i Stockholm!

För bara några veckor sedan släppte Robbie sitt album “XXV” som toppade listorna redan under första veckan. “XXV” blev hans fjortonde album att nå en förstaplacering på de brittiska topplistorna och gjorde Robbie till den soloartist med flest #1 album. Han motsvarade Elvis Presleys listrekord när han säkrade sitt trettonde topplistade album med 2019 års “The Christmas Present”. Endast The Beatles, med sina 15 stycken, har nu fler brittiska album som nått en första placering.

Hans imponerande karriär har gett honom flera prestigefyllda priser, en gedigen fanskara världen över och många är eniga om att han är en musikikon. Den 1 mars ser vi fram emot att se Robbie Williams återvända till Sverige för en efterlängtad konsert på Avicii Arena i Stockholm!

  • Datum 2023 – 1 mars – Avicii Arena, Stockholm.
  • Biljetter – Biljetter släpps på fredag den 30 september klockan 10:00 via LiveNation.se

Kultur | Sverige
Örebronyheter

Källa Live Nation

You must be logged in to post a comment Login