Så Mycket Bättre-stjärnan Daniel Adams-Ray till Humlehagen

Av på 24 mars, 2022
Daniel Adams-Ray.
Foto Dennis Wernersson.

Kulturaktiebolaget är mycket glada att kunna presentera nästa stora artist som är klar för Humlehagens scen i sommar, Daniel Adams-Ray med band besöker Humlehagen lördag 2 juli 2022. 

”Senast Daniel spelade i Örebro var för fem år sedan och vi ser fram emot en fantastisk sommarkväll med en av Sveriges skönaste liveartister.”, säger Björn Lycklig Wallgren från Kulturaktiebolaget.

Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen och fick under 00-talet alla att vända blickarna mot Snook. 2010 formade han om hur svensk pop lät med solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” och när 10-talet summerades stod det klart att ”Gubben i lådan” var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet. 2020 återvände han och i juni 2021 släppte han sitt tredje soloalbum – ”Döda hjärtan kan slå igen” – hans första på svenska platta på åtta år.

Under vintern har han synts i tv-programmet Så mycket bättre, där hans tolkningar hyllats av såväl deltagare som lyssnare och när Musikhjälpen 2021 summerades i december stod det klart att hans tolkning ”Skotthål” var en av de mest önskade låtarna under hela veckan.

Kultur | Humlehagen
Örebronyheter

Källa Kulturaktiebolaget

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in