Sense Of bjöd på fantastisk mat

By on 26 februari, 2023
Foto: Karl-Johan Sandberg

För en månad sedan slog restaurangen Sense Of upp dörrarna för allmänheten på Köpmangatan 3, men nu när man blivit bekväma med det nya köket passade Örebronyheter på att prova på maten.

Från restaurangen har man själva sagt att man tar det lite lugnt nu i början och att man kommer utöka menyn allt efter som man känner sig mogna för det. När det kommer till varmrätter så finns det för närvarande fem stycken på menyn, mitt val föll på ”Skrei in Thyme” vilket är skrei-torsk som serveras med rostad blomkål, morots crème, primörer samt en timjansmörsås.

Jag måste börja med att säga att detta var bland de bästa fiskrätter jag ätit, det är inte ofta jag blir så här imponerad av en rätt där jag från första början haft ganska höga förväntningar på maten men denna rätt var klockren. Smakerna är rena och i fin samklang med varandra så där så att ett plus ett inte blir två utan tre.

Efter denna test av maten kan jag verkligen rekommendera Sense Of, förutom att maten är riktigt bra så bjuder restaurangen på en mysig atmosfär där man kan sitta ett tag och umgås med vänner.

”Skrei in Thyme” på Sense Of får hela…

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login