Sommarens andra utställare på Perssons Magasin

By on 29 juni, 2022
Bild: LindeKultur

Sommarens andra utställare på Perssons Magasin, lördag 9 juli kl 11-16 är det vernissage för sommarens andra konstutställning i Galleriet på Perssons Magasin med verk av Margareta Fredriksson. 

Utställningen visas onsdagar-söndagar kl 11-16 fram till och med 28 juli.

…………………..

9-28 juli 2022: Margareta Fredriksson

”Hela mitt liv har jag varit intresserad av färg och form. Färgen har stor betydelse i mitt liv. När jag målar utgår jag oftast från tre färger – vet inte vad det skall bli när jag börjar måla, jag avbildar aldrig utan följer min intuition och inspireras av Färgen och formen. När skapadet kommer ihåg vaknar kreativiteten.”

Bild: LindeKultur

”Under åren har jag gått många utbildningar i olika målartekniker, olja, akvarell,akryl på duk och tyg samt sidenmålnig. På senare tid har jag börjat tova, och gör tavlor även i ull, som jag kardan, färgat, tovat och broderat på.”

…………………..

30 juli – 4 september 2022: Natalia Johansson

”Sedan 1994 bor och arbetar jag som konstnär i Stockholm. Jag målar i olika tekniker som olja, akvarell och blandteknik och tycker om att experimentera med olja och akrylmåleri, men ägnar mig även åt design och skulptur. Jag inspireras av allt möjligt som jag ser framför mig, ibland kan det vara små städer som jag besöker, ibland en samling med människor.”

Kultur | Västra Löa
Örebronyheter

Källa Lindekultur

You must be logged in to post a comment Login