Svenska EDM artisten COY Swede släpper ny singel ”How to Love”

Av på 27 april, 2021

Thom Maximus Holmberg, med artistnamnet COY Swede, är en musikproducent och låtskrivare från Stockholm. ”How To Love” är hans åttonde singel. Thom är fortfarande ett relativt nytt namn inom EDM och Pop, han debuterade först 2019, men vinner allt fler lyssnare. Hans låt ”You Are” har exempelvis röstats fram som en av de bästa låtarna 2020 av den oberoende musikbloggen Electro Wow.

På senaste singeln ”Believe in Us” samarbetade Thom med Camila Carballo, en svensk sångerska och influencer. Tidigare har han arbetat med flera internationella artister, däribland Andres Majo,en musikproducent som har blivit grammisnominerad två gånger. På den kommande singeln ”How to Love” kollaborerar han medflera artister och musiker från plattformen SoundBetter, bland annat Luke Coulson på sång, DJ Jaytech och Winnie Sofia.

Thom vill på sikt bryta ny mark med hans musik genom fler influenser. Han jobbar mycket med att texterna ska kännas rätt för honom, men lyssnaren får tolka in det på sitt sätt. En bra låt tillåter och öppnar upp för flera perspektiv, tycker Thom.

Så här säger han om den kommande låten ”How to Love”.

”Jag ville först och främst sända ut budskapet att vi lär oss att älska, men att du alena har rätten att bestämma vem eller vilka det är. Idag finns det många människor omkring oss som fortfarande inte vet, kan eller vågar leva sitt liv fullt ut som man egentligen vill. Vi föds med en fri vilja att bestämma vem som sitter i förarsätet för den resan. Det som motiverar dig kan antingen driva dig till ett friare liv eller inte. Ibland kan det kännas som det är utom räckhåll, men det är bara att fortsätta, våga jaga regnbågen gå vidare och lär dig under tiden vad kärlek är för dig.”

Du hittar ”How To Love” på alla stora musikstreamingtjänster från och med 29 april.

Kultur
Örebronyheter

Källa: COY Swede

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in