Sveriges bästa Skidinstruktörer kommer till Ånnaboda-Storstenshöjden

Av på 19 januari, 2018

Efterfrågan och intresset för skidskola är stort, tyvärr är utbudet av instruktörer mindre. 

Med anledning av det kommer Ånnaboda-Storstenshöjden till kommande helg tillsammans med SLAO (Svenska Skidanläggningars organisation) erbjuda en helt ny framtagen Skid- och snowboard introduktionsutbildning, för att introducera och attrahera nya personer att arbeta som skid- snowboard instruktörer.

För att göra dessa introduktionsutbildningar riktigt bra genomförs de av de allra bästa instruktörerna (utbildarna) som finns i Sverige. Dessa instruktörer arbetar vanligtvis med de högsta utbildningsstegen, examinerar blivande Skid- Snowboard lärare, representerar Sverige på Internationella kongresser m.m.

Intresset har varit stort och utbildningsplatserna tog slut ganska omg, när denna möjlighet utannonserades.

Till Ånnaboda-Storstenshöjden kommer….

Karolina Carlsdotter (skidor) som bl.a. är examensordförande för Svensk Skidläraarexamen, utbildningsansvarig på SLAO och har mångårig erfarenhet från Internationellt arbete m.m.

.

Linus Krohn (snowboard), examinator Svensk snowboard examen, arbetat på de flesta större anläggningarna i Sverige och även internationellt arbete.

.

Fredag kväll till söndag eftermiddag pågår utbildningen i Ånnaboda-Storstenshöjden med blandat teori samt praktik ute i backen, efter det skall de blivande instruktörerna stå redo att arbeta de minsta eleverna, och förhoppningsvis vidare utbilda sig.

Varmt välkomna att göra ett besök under utbildningen och få möjlighet att möta några av de allra bästa utbildarna inom Svensksnösport i Ånnaboda-Storstenshöjden!

Sport, Skidor | Länet
Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in