Testa dina kunskaper i LindeQuiz och delta i utlottning

By on 31 januari, 2023
Bild: LindeKultur

När Pernilla Eriksson presenterade sig själv på måndagens Rotary-lunch lanserades samtidigt LindeQuiz – ett kunskapstest om LindeDagen, Rotary och Lindesberg med chans att vinna Rotarys Linde-brickor som designats av Pernilla Eriksson.

Tävlingen pågår fram till LindeDagen 24 maj då vinnare presenteras i Rotarys tält i Oscarsparken.

anken var egentligen ”bara” att låta Pernilla Eriksson (bilden) ta fram en ny vinjett- och temabild för LindeDagen som arrangeras av Lindesbergs Rotaryklubb efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg. Resultatet blev dock så bra att Pernilla genast fick frågor om hon inte kunde ta fram brickor med motivet – men utan text.

Därför har Pernilla fått möjligheten att ta fram Rotarys Linde-bricka som kommer att säljas till förmån för Rotarys lokala och globala hjälpprojekt. Det första provexemplaret av en frukostbricka presenterades på lunchmötet – och kommer nu att beställas av Lindesbergs Rotaryklubb bland annat som priser i LindeQuiz.

LindeQuiz är ett digitalt test på deltagarens kunskaper om LindeDagen, Rotary och Lindesberg. Alla som svarar rätt deltar i utlottningen av tio par Rotarys Linde-brickor som designats av Pernilla Eriksson. Tävlingen pågår fram till LindeDagen 24 maj då vinnare presenteras i Rotarys tält i Oscarsparken.

LindeQuiz med chans att vinna Rotarys Linde-brickor – https://formogr.am/MU5yLd4kSi

Nöje | Lindesberg
Örebronyheter

Källa LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login