The Honest Family släpper debutsingeln ”American Beauty”

Av på 25 maj, 2021

The Honest Family består av Truman Honest och Frank Honest, som rönt musikaliska framgångar på olika håll och som nu gått samman bakom mystiskt alias för att skapa ny musik.

Nu släpper The Honest Family debutsingeln ”American Beauty” där de gästas av systerdottern Barbara Jean på sång. Lyssna här. Låten är skriven och producerad av The Honest Family och den gripande och politiska texten speglar drömmen om landet som stod för hope and glory men som nu förvandlats till en horror story.

The Honest Family är baserade i Los Angeles men växte upp i Minnesota med sin gammelfarfar William Ärlig som haft stort inflytande på deras musik. Andra tydliga influenser hittas i 90-talets rap och självklart alla Bruce Springsteens album på kassettband som brukade fastna i bandspelaren i familjens Buick Roadmaster.

Videon till ”American Beauty” är regisserad av Peder Bergstrand. Tittaren tas på en resa genom ett industriområde där en cheerleader gestaltar den amerikanska perfekta drömmen som nu förvandlats till misär. En vackert gestaltad men ack så sorglig inblick i den amerikanska verkligheten idag.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in