Trädens Viskningar – en interaktiv dansföreställning för de minsta

Av på 12 oktober, 2021

Lördag 23 oktober är det premiär för Trädens Viskningar – en interaktiv dansföreställning på Teater Martin Mutter i Örebro med Kazue Ikeda (koreografi, dans), Jessica Andrenacci (dans), Thomas Lundkvist (musik) och Kajsa Forsberg (scenografi, kostym).

Kazue Ikeda är dansare, performance-artist och koreograf från Japan. Hon har bott och verkat i Tyskland och New York men är sedan en tid tillbaka bosatt i Lindesbergs kommun.

Jessica Andrenacci är född i Italien. Hon har bland annat arbetat med koreografer som Susanna Beltrami, Alberta Palmisano, Sabrina Camera och Davide Manico. 2007 flyttade Jessica till Sverige för att dansa för Lena Josefssons Kompani Raande-Vo i Örebro och 2010 blev hon del av Regionteater Västs Dansensemble med bas i Borås.

Thomas Lundkvist är musiker och Kajsa Forsberg är konstnär i Lindesbergs kommun.

Interaktiv dansföreställning för de minsta

Trädens Viskningar är en interaktiv dansföreställning för de allra minsta barnen och deras nära vuxna som tillsammans utforskar naturens skönhet och skörhet.

”Här skapas en upplevelse av att vara mitt i skogen. Vi möter djur, växter och andra fantastiska varelser – från små kryp till mäktiga träd. Det blir ett gemensamt äventyr där allt händer på nära håll, allt får röras vid och dansen bjuder in till ett glädjefyllt utforskande.”

» Mer information här «

Kultur | Örebro Teater Martin Mutter
Örebronyheter

Källa LindeKultur

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in