Trav | B.B.S. Sugarlight klar för Olympiatravets final

By on 11 april, 2015

Nu är det klart att den norska superhästen B.B.S. Sugarlight startar i Olympiatravets Final.

Den 6-åriga valacken imponerade oerhört under 2014 och vann 11 lopp, varav 6 stycken på V75. I årets två första starter har B.B.S. Sugarlight visat fin form och var väldigt nära att kvala in till finalen i lördags då han var tvåa bakom On Track Piraten i den tredje deltävlingen i Olympiatravet.

Fredrik Solberg:
”Olympiatravet är ett väldigt stort lopp och det var mitt första mål för 2015. B.B.S. Sugarlight har tagit starten på Romme bra och kommer vara ännu bättre den 25 april. Det känns riktigt roligt och ärofyllt att bli inbjuden”

Jon W Pedersen:
”B.B.S. Sugarlight är en riktigt kanon och prestationen i lördags var verkligen femstjärnig. B.B.S Sugarlight är en kanonhäst och det känns mycket roligt att kretsen kring hästen tackade ja. Intresset för B.B.S. Sugarlight är stort i Norge och vi kan räkna med många norska flaggor på publikplats.”

Fakta B.B.S Sugarlight
Nationalitet: Svensk Tränare: Fredrik Solberg Ägare: Stall Sugarlight & Karlsen G, Norge
Kön: Valack Ålder: 6 Startprissumma: 2 297 781
Rekord: 1.09,9 ak

Olympiatravet
Olympiatravet är det första storloppet för eliten varje säsong i Sverige och om du bara går på trav en enda gång om året är det då du skall gå! Utöver förstklassig travsport är Olympiatravet full av aktiviteter där du bl. a. kommer att få träffa våra stora olympier och Sveriges bästa idrottsstjärnor, men inte minst se travsport av högsta klass. Den 25 april är det dags för final på ÅbyTravet.

Sport | Trav/Galopp
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login