Två nya spelare till Örebro SK

By on 12 augusti, 2022

Under torsdagen medelade Örebro SK att Christian Moses och Kevin Custovic ansluter till laget.

Kevin Custovic ansluter på lån från Vejle BK och lånet varar över säsongen 2022. Kevin är en mittfältare som är född 2000, han gjorde sin senior debut i IFK Västerås innan han 2017 skrev på för Västerås SK och gjorde totalt 70 matcher för VSK.

– Det är en väldigt bra känsla att få representera ÖSK. Det känns som ett bra steg i min karriär och Örebro är en fin klubb med grymma supportrar. Jag är väldigt motiverad att visa vad jag går för, säger Kevin Custovic på klubbens hemsida.

Christian Moses som också ansluter till klubben har skrivit på ett flerårigt kontrakt, han kommer närmast från IFK Värnamo och är en anfallare som härstammar från Sierra Leone och är 29 år gammal.

– I Christian får vi en anfallare som är en duktig bollmottagare och stark i boxen. Med Christian på plats får vi fler alternativ på de offensiva positionerna och en spelare som med sina egenskaper kommer var nyttig för oss i flera delar av spelet, säger ÖSK:s huvudtränare Axel Kjäll på klubbens hemsida.

Under 2021 noterades Christian för fem mål på 15 matcher, han har även spelat för Sierra Leones A-landslag.

– Det är en ära och glädje att komma till Örebro. Jag har hört mycket gott om klubben från min vän Crespo Kamara. Nu ser jag fram emot att träffa laget, tränarna och supportrarna och att komma i gång med det hårda jobbet, säger Christian Moses på klubbens hemsida.

Sport | Örebro
Örebronyheter

Källa: Örebro SK

You must be logged in to post a comment Login