Vårens textilnyheter flyttar in på Rusta

By on 26 november, 2021
Naturen, dess färger och material fortsätter att inspirera.

Smyg in vårens färgskala med hjälp av gardiner, kuddar och plädar. I slutet av januari börjar Rustas varuhus fyllas av vårens heminredningsnyheter.

Naturen och dess färger och material fortsätter att inspirera när det kommer till heminredning. Bland vårens textilnyheter syns grönt i alla nyanser i kombination med mer neutrala toner som naturvitt och beige.

På mönsterfronten avspeglas längtan efter det naturliga i form av botaniska mönster. Nya bladmönstret Ginko återfinns på såväl gardiner och dukar som prydnadskuddar. Här finns även praktfulla blomstermönster som verkligen tar för sig och hjälper till att skapa en personlig känsla.

Mjuka nyheter för hela hemmet

Bland Rustas vårtextilier syns gardiner i mängder av olika färger, mönster och utföranden. Utöver längder och kappor gör även hissgardinen comeback.

Prydnadskuddar och kuddfodral är ett enkelt sätt att förnya i både sov- och vardagsrummet. Bland nyheterna finns modeller med struktur och fransar samt flera snygga sammetsfodral i dova pasteller. Bäddavdelningen får besök av flera nya mönsterbilder, med påslakan i både bomull och linne. Rusta fortsätter att öka utbudet av produkter tillverkade i hållbara material, 95 procent av all bomull på heminredningsavdelningen är nu BCI-certifierad.

Naturmaterial som jute, sisal och ull fortsätter att toppa mångas önskelistor till hemmet, vilket bland annat avspeglas på mattavdelningen. Naturvitt och beige i olika nyanser tar plats på såväl luggmattor som tuftade modeller. Här är det lätt att hitta en ny, prisvärd favorit!

Tyg på metervara

En av vårens mest spännande nyheter är tyger på metervara. Perfekt för den som vill måttanpassa gardiner och kuddfodral eller sy egna kläder och detaljer. Välj bland material som sammet, linne och bomull. Här finns flera enfärgade tyger i vårens färgskala, men även mönstrade varianter.

Nyheterna finns i varuhuset från v. 3, 2022.

Nöje | Örebro
Örebronyheter

Källa Rusta

You must be logged in to post a comment Login