Wolt inleder samarbete med McDonald’s i Örebro

By on 8 januari, 2019

Från och med den 8 januari kommer Örebros hamburgersugna att kunna beställa hem mat från McDonald’s genom matappen Wolt. Samarbetet med matjätten är ännu ett steg på vägen för att ytterligare bredda ett redan populärt sortiment.

Leveranstjänsten Wolt har funnits i Örebro i snart två år och är ett smidigt sätt att beställa mat direkt till hemmet eller kontoret. Genom Wolt erbjuds leverans av mat från de flesta restaurangerna i stadskärnan, till exempel Lily’s Burger, Zao Street Kitchen, Grekiska Kolgrillsbaren, Sushi Yama och Paco’s. Nu breddas alltså sortimentet genom samarbetet med McDonald’s och dess nya tjänst McDelivery.

Det känns jätteroligt att vi nu kan erbjuda mat från McDonald’s till våra kunder. Det är ett av Sveriges mest välkända varumärken och en relevant samarbetspartner för Wolt, säger Carl Zetterqvist, VD för Wolt Sverige.

McDelivery har funnits i drygt ett halvår och efter framgången i Stockholm etableras konceptet nu i fler städer – däribland på McDonald’s Drottninggatan i Örebro. Under den första lanseringsveckan är det dessutom gratis utkörning av beställningar från just denna restaurang via Wolt.

– McDelivery ligger helt i linje med McDonald’s vision för framtidens restaurangupplevelse där erbjudandet anpassas efter gästernas ökade krav på tillgänglighet och flexibilitet. När våra gäster inte kan komma till oss, kommer vi till dem och levererar deras favoritmat. McDelivery är en stor succé runt om i Sverige och det är spännande att nu erbjuda tjänsten till våra gäster i Örebro, säger Thomas Kelly, VD för McDonald’s i Sverige.

Lokalt | Wolt
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login