Wolt stöttar lokala restauranger när corona-restriktionerna hårdnar

By on 4 mars, 2021
Arkivbild

Matleverarantörstjänsten Wolt backar upp lokala restauranger i Örebro när nya corona-restriktioner nu försvårar situationen för kaféer och snabbmatsrestauranger. Från och med den 1:a mars måste alla serveringsställen stänga kl 20:30, oavsett om man serverar alkohol eller ej, vilket skapar ett allvarligt läge för många lokala aktörer i Örebro.

För att bidra till att restaurangerna ska kunna behålla kunder och intäkter bjuder Wolt därför på leveranskostnaden för beställningar efter kl 20:30 fram till stängning. 

Snabbmatsrestauranger och kaféer har hittills varit relativt förskonade jämfört med restauranger som serverar alkohol, men nu har läget blivit avsevärt svårare även för dem. Wolt bjuder därför på leveranskostnader för alla beställningar som läggs mellan 20:30 och stängning hos alla restauranger anslutna till Wolt, i hela Sverige. I Örebro innebär det 87 serveringsställen.

–  Våra restaurangpartners i Örebro är enormt viktiga för oss, utan dem finns ingen mat att leverera och nu när de nya restriktionerna skapar nya utmaningar för en redan ansträngd bransch vill vi göra vad vi kan för att underlätta och bidra till att så många som möjligt kan fortsätta servera kunder de annars riskerar att tappa, det är en fråga om överlevnad, säger Carl Zetterqvist, vd Wolt i Sverige.

Lokalt
Örebronyheter

Källa Wolt

You must be logged in to post a comment Login