By on 30 oktober, 2021
Arkivbild

Sammanfattning av kvällen och natten i Örebro län.Under kvällen och natten har det varit en del fylla och stök i Örebro län.

Örebro 01:28 och 01:35

Två män slogs på en krog i Örebro. Ingen ville upprätta en anmälan. De fick gå skilda vägar och lämna krogen.

På en annan krog i Örebro bistod polisen ordningsvakter då ett slagsmål brutit ut och lokalen tömdes. De inblandade avlägsnades från platsen. 

Örebro 01:52

Polisen larmades till en adress där en kvinna ska ha slagit och bitit sin man. Kvinnan var inte kvar på platsen när polisen kom. En anmälan har upprättats gällande misshandel. Mannen behövde inte uppsöka vård. 

Örebro 02:15

En man i 30-årsåldern avvisades från en krog misstänkt för sexuellt ofredande. Polis höll förhör med målsägande på plats. Mannen kommer kallas till förhör. 

Örebro 03:00

Polisen larmades till ett hotell där 3 personer härjat runt i lobbyn. Personerna sprang från platsen. Patrull fick kontroll på en person som greps misstänkt för skadegörelse och urkundsförfalskning då han uppgett felaktiga personuppgifter. Senare hävdes gripandet när identiteten kunde fastslås. Personen var under 18 och kontakt togs med vårdnadshavare. Mannen är misstänkt för skadegörelse samt olovlig identitetsanvändning.

Örebro 03:58 

Väktare larmad polis då en man sågs klättra upp för vattentornet i Adolfsberg. En anmälan upprättades där en man i 40-årsåldern är misstänkt för olaga intrång.

Karlskoga 00:10

3 personer avlägsnades och omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer(LOB) på en krog i Karlskoga. 

Karlskoga 02:31

Lob av en person på en krog samt anmälan upprättad gällande våldsamt motstånd. 

Kumla 23:18

En man och en kvinna blev påkörda av en bilist och landade på motorhuven. Mannen och kvinnan uppsökte vård på egen hand. De blev inte allvarligt skadade. En man i 40-årsåldern är misstänkt för vållande till kroppsskada samt vårdslöshet i trafik. 

Kumla 05:20

En tågvärd larmade polisen till tågstationen i Kumla då 4 personer uppträdde stökigt och inte betalat för sina biljetter. 4 män i 20-årsåldern avlägsnades från tåget. 

Örebro/Örebro län

Örebronyheter

Källa: Polisen

You must be logged in to post a comment Login