18-årig entreprenör från Örebro lanserar Krisboxen

By on 9 maj, 2024
Bild: Krisboxen

I en tid av osäkerhet och ökade globala spänningar, bidrar 18-årige Josef Händel med trygghet och förberedelse genom sitt nystartade företag. Krisboxen erbjuder skräddarsydda beredskapsprodukter inför eventuella kriser, eller krigssituationer.

Företaget tillhandahåller välutrustade boxar fyllda med nödvändigheter för överlevnad och säkerhet i hemmet.

Krisboxen specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativa, noggrant utvalda produkter och paket designade för att möta behoven vid krissituationer såsom krig, naturkatastrofer eller cyberattacker. Sortimentet omfattar flertalet boxar med olika typer av innehåll med målet att främja självförsörjning och trygghet.

– Vi lever i en värld där det oväntade kan hända när som helst. Mitt mål är att Krisboxen ska vara en källa till trygghet och att öka tillgängligheten av beredskap. Krisboxen är mer än bara en produkt, det är ett steg mot en tryggare och mer förberedd framtid för oss alla, säger Josef Händel, grundare av Krisboxen.

Med ett år kvar på gymnasiet har Josef Händel inte endast startat Krisboxen utan även personligen utvecklat företagets webbplats och sammanställt produktutbudet. Engagemanget för projektet återspeglas i det omsorgsfulla urvalet av produkter och den användarvänliga plattformen på krisboxen.com – vilket underlättar för konsumenter över hela landet att stå rustade inför framtida händelser.

– Idén till Krisboxen kom från en enkel insikt om att vi alla behöver vara förberedda på oförutsedda händelser. Jag har alltid haft en dragning till teknik och problemlösning, så att bygga företaget från grunden var en rolig utmaning. Allt från utformningen av hemsidan till urvalet av produkter i boxarna och packningen av leveranser har jag gjort helt själv, säger Josef Händel.

Krisboxens engagemang för tillgänglighet och bekvämlighet framhävs genom en rikstäckande leveranstjänst som är både snabb och effektiv. De produkter som erbjuds skapar tillgång till väsentliga verktyg och resurser som behövs för att stå stark i mötet med framtida utmaningar.

För mer information besök krisboxen.com.

Örebro
Örebronyheter

Källa: Krisboxen

You must be logged in to post a comment Login