Chartbooker expanderar internationellt – först ut Östeuropa.

Av på 25 april, 2013

Chartbooker International AB, med det webbaserade platsbokningssystemet, växer och satsar nu på den internationella marknaden där Gunta Westin blir ansvarig samordnande för deras satsning på marknaderna Lettland, Litauen, Estland och Ryssland.

Gunta kom till Sverige från Lettland 2006 och redan två år senare startade hon sitt företag EkoWes med verksamhet inom ekoturism och miljöteknik.

– Guntas sociala kompetens och höga ambitionsnivå kombinerat med breda arbetserfarenheter som exportsäljare, miljöspecialist, arrangör av kultur-och affärsresor samt olika arbeten inom mäss-och konferensbranschen, gör Gunta till helt rätt person för oss när vi nu satsar internationellt, säger Leif Wallén, VD för Chartbooker International.

Gunta Westin kommer att arbeta som företagets samordnande representant i Lettland, Litauen, Estland och Ryssland.

– Det ska bli en spännande utmaning att få vara en del i Chartbookers satsning. Med min bakgrund med studier i Lettland, mitt nätverk och mina kontakter kommer vi att lyckas bra, säger Gunta Westin.

Chartbooker International är ett företag i den regionala företagsinkubatorn som arbetar med att utveckla framtidens tillväxtbolag.

Örebronyheter

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in