Christian Strömqvist blir Operativ Ledare på Berotec

Av på 20 augusti, 2020

Under 2020 har Berotecs grundare Håkan Mildh Svensson och Urban Gjers lämnat den operativa verksamheten och ger från och med den 20e augusti Christian Strömqvist uppdraget att driva verksamheten, både strategiskt och operativt, i rollen som Operativ Ledare. Christian kommer närmast från ett konsultuppdrag på GE Healthcare där han bland annat verkat som projektledare och R&D-chef. Han har tidigare varit med och byggt upp Knightecs verksamhet och har stor erfarenhet av konsultbranschen, försäljning och ledarskap.

Berotec AB är ett värderingsstyrt konsultbolag där alla Berotecare är egenföretagare och många även delägare. Det gemensamma varumärket ger en plattform för nätverkande, tillhörighet, kunskapsutbyte och tillgång till en arena som man som helt egen inte har.

”Konsultbranschen har de senaste 5-7 åren genomgått större förändringar än någonsin tidigare. Kundernas krav på leveransförmåga har ökat parallellt med konsulternas förväntningar på sina uppdrag, sin utveckling och sin frihetsgrad. Berotec har sedan starten byggt sin verksamhet utifrån dessa nyckelfaktorer och står med sin unika affärsmodell väl rustade för framtiden – en framtid jag är oerhört stolt över att få hjälpa till att bygga tillsammans med hela Berotecgänget”, säger Christian om sitt nya uppdrag.

”Att ta in Christian med sin stora erfarenhet av branschen, både som konsult, projektledare, säljare och ledare från flera olika konsultbolag känns både betryggande och inspirerande. Christian kommer med sin strategiska erfarenhet att ta Berotec till nästa nivå. Att Christian delar mina och Berotecs värderingar är härligt och en viktig förutsättning. Att han sedan tre år drivit sitt egna konsultbolag gör att han förstår den vardag och de drivkrafter vi alla på Berotec delar. Christian kommer kunna leda Berotec in i framtiden och jag känner både tillförsikt och tacksamhet inför Berotecs fortsatta utveckling”, säger Håkan Mildh Svensson, Berotecs grundare.

Berotec är ett konsultbolag, etablerat år 2000. Vi arbetar med teknikutveckling, verksamhetsutveckling och IT. Genom humanism och moderna värderingar tillsammans med skickliga egenföretagare hjälper vi våra kunder att lösa problem. Berotec är konsultägt och sammanlagt är vi nu fler än 200 konsulter med kontor i Stockholm, Linköping, Göteborg, Västerås, Uppsala och Örebro.

Lokalt
Örebronyheter

Källa: Berotec

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in