Debuterar som författare för att locka barn till läsning

By on 31 augusti, 2023
Bild: LindeKultur

Lindesbergsbördiga Hanna Ericsson Franzén debuterar som författare med boken ”Den försvunna stenen”. Hanna är utbildad lärare och specialpedagog, hon har på flera olika sätt genom åren jobbat med att locka barn mellan 0-15 år till läsning.

Numera arbetar hon i förskolan som specialpedagog med språkinriktning, där en stor del av uppdraget handlar om läsfrämjande insatser.

”Att både läsa och skriva böcker har alltid varit ett sätt för mig att få drömma mig bort. Det finns så många fantastiska saker att upptäcka i böckernas förtrollade värld och det är något speciellt med att få se glittret i ögonen på barn när man lyckas nå fram med en berättelse. Jag trivs som allra bäst när jag får utforska fantasin och upptäcka nya perspektiv tillsammans med barnen”, skriver Hanna Ericsson Franzén på bokförlagets hemsida.

….

Den försvunna stenen:

Esters allra vackraste sten har försvunnit! Hon måste ge sig ut och leta efter den. Men det är inte bara Esters sten som är borta. Harrys blomma är förstörd och någon har bajsat på Mickes trappa! Vad är det för mystiskt som har hänt i skogen?

Följ med djuren när de försöker lösa mysteriet med den försvunna stenen.

Kultur | Lindesberg
Örebronyheter

Källa: LindeKultur
Bild: LindeKultur

You must be logged in to post a comment Login