Ed Sheeran framträder med nya singeln på TikTok UEFA EURO 2020 Live Show

Av på 6 juni, 2021

Som officiell sponsor av fotbolls-EM, UEFA EURO 2020, har TikTok förberett underhållande funktioner och innehåll för fansen i samband med sportfesten. Den 25 juni kommer världsartisten Ed Sheeran att framträda på ”TikTok UEFA EURO 2020 Live Show” med sina kända och älskade låtar, men också för första gången med sin nya singel.

Ed Sheerans UEFA EURO 2020-konsert livesänds från Portman Road, Ipswich Town och börjar klockan 22 fredag den 25 juni på Ed Sheerans officiella konto @edsheeran på TikTok. Under konserten bjuds tittarna på det första framträdandet av popstjärnans nya singel, liksom många andra av hans kända och älskade låtar. Ed Sheeran bjöd in sportikonen David Beckham, @davidbeckham, när de tillsammans tillkännagav konserten.

– Jag kan knappt bärga mig till min spelning på TikToks UEFA EURO 2020 Live Show, som direktsänds från Portman Road. Det är en plats jag älskar och jag ser fram emot att framträda med några av fansens favoriter och med min nya låt för första gången! Vi ses den 25 juni, sa Ed Sheeran när han tillkännagav konserten.

TikToks UEFA EURO 2020 Live Show är ett firande av fotboll och musik och belyser TikToks samarbete med UEFA och hur TikTok är ett hem för fotbollsfans under turneringen.

– Vi känner oss hedrade över att vara värd för Ed Sheerans mycket speciella spelning under UEFA EURO 2020. Han är en av de största stjärnorna i sin generation och är verkligen en uppseendeväckande liveartist, jag vet att detta ögonblick kommer att bli speciellt för TikToks användare, säger Paul Hourican, Head of Music Operations på TikTok.

TikTok är global sponsor för UEFA EURO 2020 och först ut bland digitala underhållningsplattformar att sponsra en stor internationell turnering för UEFA. När TikTok gör sig redo för fotbolls-EM kommer plattformen att lansera ett antal hashtag-utmaningar, spellistor, AR-effekter och speciella livesändningar från det officiella @euro2020 kontot.

Kultur
Örebronyheter

Källa TikTok

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in