Elton John och Britney Spears släpper singeln ”Hold Me Closer”

By on 30 augusti, 2022

”Hold Me Closer” är en glädjefylld framtidssång för dans från två av de största popikonerna i världen. ”Hold Me Closer” är en uppfriskande samtida twist på en av Elton Johns mest ikoniska hits, ”Tiny Dancer” strösslat med element från The One” och ”Don’t Go Breaking My Heart.”.

Fröet till samarbetet kom redan 2015 då Britney bekände sin kärlek till Eltons klassiker ”Tiny Dancer” från 1971 och i somras stod äntligen stjärnorna i linje för detta storslagna samarbete. Efter att ha hört första klippet av singeln tidigare i somras visste Elton John att Britneys omedelbart igenkännliga röst var den perfekta touchen för att väcka låten till liv. Releasen av ”Hold Me Closer” markerar också den första nya musiken från Britney Spears sedan 2016.

”Jag är helt stolt över att ha fått chansen att arbeta med Britney Spears. Hon är verkligen en ikon, en av alla tiders stora popstjärnor och hon låter fantastisk på låten. Jag älskar henne innerligt och är glad över det vi har skapat tillsammans.” – Elton John.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Universal Music

You must be logged in to post a comment Login