FlixBus lanserar flygtransfer mellan Örebro och Arlanda

By on 24 april, 2024
Bild: FlixBus

Lagom till sommaren lanserar FlixBus en helt ny flygtransfer mellan Örebro och Arlanda, med stopp i Västerås och Enköping. Som Sveriges mest prisvärda flygtransfer ska FlixBus underlätta för resenärer ,som vill ta sig smidigt och prisvärt till och från flygplatsen.

Biljettförsäljningen startar nu och premiärturen avgår från Örebro resecentrum den 6 maj.

Lanseringen är en del av FlixBus expansion, där planen är att utöka bussnätverket med 25 procent under våren. Den nya flyglinjen erbjuder dagliga turer anpassade för både affärs- och fritidsresenärer och blir därmed en renodlad flygtransfer för Örebroarna. Biljettpriset startar från 149 kronor enkel väg.

– Det är med stor entusiasm vi breddar FlixBus utbud genom att införa vår nya flygtransfer, säger Peter Ahlgren, VD för FlixBus Norden.

– Lanseringen är ett strategiskt och spännande steg för att komplettera vår befintliga verksamhet. Med denna expansion är vi stolta över att kunna erbjuda ett bredare spektrum av tillgängliga och kostnadseffektiva resealternativ till och från Arlanda. Med startpriser från 179 kronor, återspeglar detta vårt åtagande att göra resandet överkomligt och bekvämt för alla.

Flygtransfern avgår sju dagar i veckan, cirka var 90:e minut med en restid på 2 timmar och 30 minuter. Priset är 179 kronor enkel väg. För att särskilja linjen från FlixBus ordinarie bussverksamhet, har de nya bussarna utrustats med en flygplanslogga.

Biljettförsäljning

Biljetter säljs på FlixBus hemsida, i app, ombord på bussen samt hos FlixBus återförsäljare 7-Eleven och Pressbyrån. FlixBus kommer även att ha biljettautomat på Cityterminalen och Arlanda. Då biljettförsäljningen sker på samma webbplats som FlixBus ordinarie bussverksamhet, ska bokningsprocessen underlätta för kunder som vill fortsätta sin resa med FlixBus.

Bagage

Bagageutrymme finns under bussen, passagerare har rätt att ta med två resväskor. Extrabagage ska anmälas vid biljettköp och betalas separat. Bussarna är utrustade med gratis wifi och toalett.

Flygtransfer Örebro – Arlanda

Start: 6 maj.
Frekvens: Sju dagar i veckan, med upp till 13 avgångar per dag.

Måndag: 9 avgångar
Tisdag: 7 avgångar.
Onsdag: 7 avgångar
Torsdag: 9 avgångar
Fredag: 13 avgångar
Lördag: 9 avgångar
Söndag: 13 avgångar

Stop: Örebro, Västerås, Enköping, Arlanda terminal 2/4.
Restid: 2 timmar och 30 minuter.

Örebro
Örebronyheter

Källa: FlixBus

You must be logged in to post a comment Login