Föreläsning om våld i nära relationer

By on 26 november, 2022
Bild: ABF Örebro län

Mansforum och ABF Örebro län bjuder in till en kostnadsfri kunskapshöjande föreläsning om våld i nära relationer onsdag 30 november.

Frågan har varit aktuell sedan lång tid tillbaka men under de senaste åren har den kommit allt högre upp på dagordningen, bland annat på grund av att många fall med dödlig utgång har uppmärksammats i media. Situationen kan bäst bemötas med ökad kunskap och att våga agera vid tidiga signaler.

Föreläsare är:

Joakim Petersson, lektor i kriminologi vid Örebro Universitet.
En auktoritet inom området då han under många år bedrivit forskning inom just ”Våld i nära relation”.

Mansforum berättar om vilka möjligheter som finns till olika insatser, som till exempel information, behandling enskilt eller i grupp samt det forskningsprojekt som kommer att genomföras tillsammans med Örebro Universitet på temat ”Har behandling någon effekt”.

Föreläsningen Våld i nära relationer hålls i ABF Örebro läns lokaler i Örebro på Fredsgatan 18, den börjar kl 18.00 och anmälan görs på abf.se/orebrolan.

» Mer information här «

Vill man ta del av föreläsningen men inte kan närvara så sänds den live på SeeLive, klicka här för att komma till sändningen. OBS! Sändningen öppnas upp i en ny flik.

Hälsa | Örebro
Örebronyheter

Källa ABF Örebro län

You must be logged in to post a comment Login