GAMMAL tillbaka men nya singeln ”Hoppas det är bra”

Av på 20 februari, 2021

GAMMAL är tillbaka med första singelsläppet för i år och bjuder upp till en finstämd popkärlekssaga och återvänder till sitt tidiga sound på nya singeln ”Hoppas det är bra”. Låten är skriven/producerad av Peg Parnevik, Pontus Kalm och Anton Nessvi.

Vi älskar denna låt och känner att vi längtat tillbaka till hur vi började med GAMMAL, dvs två vänner som bara pratar om livet och skriver av sig sorgen och ångesten. Vi satt i en lada mitt i vintern längtade efter vår och ljusare tider och då blev hoppas det är bra till.

Under förra året fick vi höra duon leverera singlarna ”Katedral”, ”Explosion” samt en tolkning på Håkan Hellströms klassiker ”Shelley feat. Simon Ljungman” under Spotifys ”It’s hits”-flagg.

GAMMAL debuterade 2019 och låtar som ”Blommor där du står” och “Sånger från förut” spred sig snabbt och blev till några av årets stora låtar.

Året som följde blev ett succéår där duon släppte sin första EP ”Innan det tar slut”, spelade på festival- och livescener landet runt, gjorde sin tv-debut på Allsång på Skansen och blev nominerade till ”Årets grupp” på P3 guld där de även uppträde.

Popduon GAMMAL består av Peg Parnevik och Pontus Kalm och gör poetisk pop på svenska.

Lyssna på “Hoppas det är bra”

Kultur | Regionalt
Örebronyheter

Källa Sony Music

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in