Globala IT-leverantören Descartes väljer Four PR

Av på 26 november, 2019

Det Kanada-baserade företaget Descartes, global leverantör av lösningar inom ruttplanering, transportoptimering och tullhantering, väljer Four PR som sin strategiska PR-partner i Norden. Med Descartes som kund breddar Four PR ytterligare sin portfölj av internationella kunder.

Four PR, med kontor i Örebro, Karlstad och Stockholm, blir Descartes PR- och kommunikationspartner med fokus på verksamheterna i Sverige, Norge och Danmark. Four PR ska inom ramen för samarbetet arbeta med att utveckla Descartes medierelationer och företagets strategiska kommunikation.

– Det känns fantastiskt roligt att få Descartes som kund och vi ser verkligen fram emot att få dra igång arbetet med att stärka deras varumärke och öka kännedomen om företaget i Skandinavien. Vi har de senaste åren lyckats knyta till oss ett flertal större internationella kunder och med Descartes fortsätter vi på den inslagna resan, säger Fredrik Stengarn, delägare och senior PR-konsult på Four PR.

– Vi vill ta mer plats i Sverige, Norge och Danmark, inte minst medialt. Därför har vi sökt en byrå som tillsammans med oss kan öka trycket i vår kommunikation. Vi behövde dessutom hitta en PR-byrå som kan de skandinaviska länderna. Det ser vi att vi fått nu med valet av Four PR som vår PR-partner, säger Camilla Frisk, Marketing Specialist på Descartes i Norden.

Descartes kundportfölj imponerar
Descartes, med huvudkontor i Waterloo, Kanada och nordiskt huvudkontor i Malmö, räknas idag som en av världens största leverantörer av systemlösningar inom Supply Chain, inklusive molntjänster, till logistikintensiva verksamheter. Descartes, med kunder som DB Schenker, Postnord, STARK GROUP, Iceland Post, Pågen, Polarbröd, vill nu växla upp på de nordiska marknaderna.

– Som byrå vill vi vara med och utveckla samhället i en positiv riktning, något även Descartes vill. Därför känns det väldigt roligt att få dela med oss av den här nyheten. Att de, som stort globalt företag, valt oss som strategisk PR-partner för Sverige, Norge och Danmark, passar väl in i vår målsättning att bli en stark PR-aktör i Norden, säger Fredrik Stengarn.

Regionalt
Örebronyheter

Källa Four PR

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in