HON släpper nya singeln ”Tar det som det kommer”.

Av på 12 april, 2022

”Tar det som det kommer” är en påminnelse till mig själv, en livsregel om att oavsett hur mycket jag än önskar att jag kunde se in i framtiden, inte har någon aning om någonting.”  – HON

HON släpper nu sin andra singel ”Tar det som det kommer” som är tagen från hennes kommande debutalbum. Det är en lättsam, energisk och omedelbar poplåt med organiska inslag. Bas och pianoriff blandas med stråkar som hela tiden driver låten framåt samtidigt som texten är lekfull och innerlig.

”När jag dejtat tidigare har jag så fort jag har blivit kär sett hela mitt liv med någon innan vi ens lärt känna varandra. Jag har sen struntat i alla röda flaggor. Idiotiskt. Jag vet. Men istället för att avsluta relationen har jag kompromissat på mig själv för att inte förstöra fantasin jag målat upp. Jag bestämde mig för att istället börja sätta mig själv först. När jag träffade min nuvarande kille visste jag inte om vi skulle ’dela en natt eller hela vårt liv’ och vem vet hur många nätter vi kommer att dela? Enda chansen vi har är att ’ta det som det kommer’ och kanske, just på grund av det, hålla hela vårt liv. Jag hoppas det. Den som väntar får se!”  – HON

Artisten och låtskrivaren HON är tillbaka i en helt ny tappning 2022. Den gamla HON har dött och nya HON återuppstått. “Tar det som det kommer” är skriven och producerad av artisten själv och Fredrik Lundström. Detta är uppföljaren till första singeln ”Vad har du gjort” som släpptes i februari.

Våren 2020 debuterade HON med singeln ”Rör mig som du” och har sedan dess både hunnit släppa 9 singlar och en EP, sålt guld och tills idag spelats 20 miljoner gånger på Spotify. HON har bland annat samarbetat med artister som Myra Granberg och Alex Järvi och själv stått som producent bakom flera av hennes låtar.

Bakom HON står låtskrivaren Mikaela Mohlin som skriver låtar både för den internationella och svenska popscenen. Mikaela står som låtskrivare bakom ett 30-tal släppta låtar och har bland annat jobbat med artister som Victor Leksell, Myra Granberg, Nause, BUNT och Elliphant.

Kultur
Örebronyheter

Källa: Sony Music Entertainment

Du måste logga in för att lämna kommentarer Logga in